L’atleta palafollenca Ainhoa Fitó obté el sisè lloc al Campionat d’Espanya Sub16

Aquest cap de setmana se celebrava a Granollers el Campionat d’Espanya Sub16 d’atletisme, on hi participava la palafollenca Ainhoa Fitó.

Fitó, que entrena amb el CD Palafolls però que competeix amb el Club Atletisme Canovelles, participava a la cursa de 1.500 metres obstacles.

Jordi Fitó, entrenador del club palafollenc, explica que l’atleta va tenir algunes dificultats durant la cursa, amb entrebancs en alguns dels obstacles i caigudes, però que malgrat això va poder obtenir el sisè lloc. Fitó, a més d’aquest resultat, ja va proclamar-se subcampiona de Catalunya de 3.000 metres a principis de mes a Lleida.

Ainhoa Fitó, juntament amb la també palafollenca Núria Escudero, participaran el dissabte 7 de novembre en el Campionat d’Espanya per equips, on seran unes de les favorites.

Les dues atletes palafollenques, juntament amb altres dos membres més del CD Palafolls, competeixen aquesta temporada amb el club vallesà.

Els atletes del CD Palafolls ja van obtenir bons resultats ara fa 3 setmanes en el Campionat de Catalunya d’Atletisme, celebrat a Lleida, on Alba Benito i Pol González van proclamar-se campions de Salt de Perxa en categoria Sub12 femenina i masculina, respectivament.