El cementiri es reforça per aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Coincidint amb la celebració de Tots Sants i amb la previsió de força visites al cementiri municipal de Palafolls, l’Ajuntament ha reforçat les proteccions per evitar contagis de la Covid-19.

En aquest sentit, s’han habilitat dues entrades al recinte, depenent de la zona que es vol visitar. Hi haurà personal que orientarà als visitants sobre l’entrada que cal utilitzar i les condicions i mesures per entrar al cementiri.

En aquest sentit, s’han senyalitzat els itineraris per evitar aglomeracions i interaccions entre els visitants i també es reforçarà el personal municipal, que serà a l’equipament durant aquests dies d’especial afluència de visitants per orientar i assessorar-los.

El cementiri municipal obre aquesta setmana amb horari especial. Fins avui ha obert només als matins, en horari de 10 a 1. Demà divendres, l’espai tindrà el mateix horari al matí, de 10 a 1, però també obrirà portes de 3 a 5 de la tarda.

De cara al cap de setmana, tant dissabte 31 com diumenge 1, diada de Tots Sants, el cementiri obrirà ininterrompudament entre les 10 del matí i les 5 de la tarda.

Un horari especial del cementiri també dissenyat per poder adaptar-se a la situació excepcional actual, però, alhora, tenint en compte la voluntat dels ciutadans que vulguin recordar als familiars i amics que descansen al cementiri.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics