URGENT

La Policia Local de Palafolls controlarà a partir d’avui les restriccions de mobilitat

Compartiu aquesta història

A les 6 del matí d’avui divendres han entrat en vigor les noves mesures restrictives per fer front a l’augment de contagis per la Covid-19.

Ja aquest cap de setmana ha entrat en vigor el confinament perimetral per municipis, que impedeix sortir de la localitat de residència habitual. A la vegada, les actuals mesures estableixen un confinament perimetral de tot el territori de Catalunya entre setmana.

Des la Policia Local de Palafolls es començarà a partir d’avui a fer controls de la mobilitat. Miguel Ángel Marín, cap del cos palafollenc, explica que s’han coordinat amb els altres cossos de la zona del Maresme Nord per evitar els desplaçaments, especialment a les segones residències.

A banda d’això, Marín ha explicat que el cos palafollenc està rebent una “allau” de trucades per preguntar quines activitats es poden fer o, per exemple, a on es pot anar a comprar.

Davant del cap de setmana de Tots Sants, les mesures permeten excepcionalment els propers dos dies la mobilitat dins de la mateixa comarca per poder fer visites a cementiris.

Pel que fa a la pràctica esportiva, es permet fer esport de forma individual fins a municipis limítrofs, i en el cas de professionals se’ls permet anar a un acte esportiu autoritzat.

D’altra banda, els desplaçaments i reunions familiars i socials no poden superar els grups d’un màxim de 6 persones, exceptuant els casos de grups d’una mateixa bombolla familiar i en l’activitat laboral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics