Més d’un centenar de persones participen a l’enquesta de valoració del Gràcies Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A principis d’aquesta setmana es van presentar de forma oficial els resultats de l’enquesta de valoració del Gràcies Palafolls, la Festa Major adaptada al coronavirus i celebrada a principis de setembre.

Enguany, la xifra de participació al qüestionari ha estat de 108 persones, un nombre sensiblement inferior al de l’enquesta de l’any passat, en què van respondre un total de 315 palafollencs. Des de la regidoria de Participació Ciutadana s’argumenta que la rebaixa es deu a “l’excepcionalitat actual que ha provocat la Covid-19”, així com la “reformulació” de l’esdeveniment.

El col·lectiu de joves d’entre 19 i 29 anys és el que més ha participat en l’enquesta d’aquest 2020, essent també un dels grups d’edat més presents als actes celebrats.

Entre els resultats de l’enquesta, es mostra com les mesures de seguretat davant la Covid-19 han estat ben valorades per part dels palafollencs i palafollenques, tant a nivell de distribució d’espais com de neteja. També queda palès, segons els resultats del qüestionari, que la ciutadania ha escollit la xarxa social d’Instagram i els canals de Ràdio Palafolls com a principals mitjans de comunicació per seguir el Gràcies Palafolls.

Entre les activitats més ben valorades per la població a l’enquesta hi ha el castell de focs gestionat pels Diablesfolls, el documental “Gràcies a tu” o la ruta històrica, entre altres, així com també han tingut una rebuda positiva les diferents actuacions musicals, especialment les de Roba Estesa, El Pot Petit o l’Orquestra Selvatana.

Des de l’Ajuntament de Palafolls s’ha valorat positivament les aportacions i opinions rebudes, que les consideren “un allau”, i que asseguren que han de servir per millorar i fer una Festa Major més participativa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics