El calendari de l’ACEP d’enguany tindrà a l’esport com a coprotagonista

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres van acabar-se les sessions fotogràfiques que s’han estat duent a terme, des de mitjans de setmana, pel nou calendari de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls d’enguany, i que es repartirà coincidint amb l’arribada de les festes nadalenques.

Enguany, la temàtica escollida per combinar amb el comerç ha estat l’esport, amb les entitats palafollenques com a protagonistes.

Des de dimecres s’han estat fent fotos a diferents dels equipaments esportius i comerços del nostre municipi, tot plegat per acabar confeccionant un calendari que manté, com cada any, el mateix objectiu: donar suport al teixit de negocis locals, tenint en compte la situació agreujada actual, així com també donar una empenta a les entitats esportives de Palafolls.

En parla Sílvia González, tècnica de l’Àrea de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Palafolls.

Des del consistori s’ha volgut mantenir el mateix format de calendari que en anys anteriors, i que el converteix en una eina útil que es pot utilitzar com a agenda. Tot i que cada any la temàtica del calendari ha estat diferent, sempre ha mantingut als comerciants palafollencs com a eix imprescindible i la intenció de promocionar i donar valor al comerç local.

Degut a les circumstàncies que ha imposat la Covid-19, aquest cop ha calgut concentrar les sessions de fotos en només 3 dies. Des de l’àrea de Promoció Econòmica preveuen que es pugui començar a repartir el calendari la primera quinzena de desembre.

Aquest 2020 serà ja el sisè any que s’impulsa el calendari de l’ACEP, que preveu també mantenir el seu tiratge de 2.500 còpies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics