Palafolls acull avui una jornada de treball sobre l’Espai Agrari de la Baixa Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El teatre de Palafolls acull aquest vespre una jornada de treball del projecte de desenvolupament de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, una de les iniciatives que s’han posat en marxa a la zona per donar valor i continuïtat al sector de la pagesia del nostre territori.

El projecte va arrencar el passat 2019, amb una primera presa de contacte amb l’àmbit agrari per conèixer les seves necessitats, i que ha quedat plasmat en un pla de gestió redactat per la Diputació de Barcelona que avui dilluns es presenta al nostre municipi.

Aleix Freixa, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls, explica que avui la trobada ha de servir per reunir-se amb tots els actors implicats en el projecte per conèixer la redacció del pla de gestió. La reunió d’avui comptarà amb representació de Palafolls, Tordera i Santa Susanna.

Freixa ha puntualitzat que, per motius de prevenció davant la Covid-19, Malgrat i Blanes duran a terme pel seu compte aquesta presentació, i que per tant no assistiran avui a la trobada al teatre palafollenc.

Segons el regidor, la intenció de la trobada és “posar els fonaments” del projecte de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, una iniciativa que es posa en marxa amb l’objectiu de garantir el futur del sector agrari, donant-li continuïtat i relleu generacional, així com posant en valor el territori.

El pla de gestió de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera és un dels projectes impulsats en el marc de l’espai, com ho és també, entre altres, el cicle formatiu sobre la pagesia impulsat ja per segon any consecutiu a Malgrat.

La trobada de presentació d’avui Palafolls té lloc a les 19h al Teatre , i demà es durà a terme a Malgrat de forma telemàtica, el mateix format que es durà a terme a Blanes el dimarts 10 de novembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics