URGENT

L’Ajuntament de Blanes retornarà el Mercat de Teixits al passeig i els marxants desconvoquen les protestes

Compartiu aquesta història
Mercat Setmanal de Teixits de Blanes – Foto: Ajuntament de Blanes

Els paradistes del Mercat de Teixits de Blanes desconvoquen les marxes lentes previstes per la setmana vinent després que el consistori hagi acceptat la seva petició de retornar el mercat al passeig marítim.

L’Ajuntament de Blanes hauria acceptat finalment traslladar el Mercat de Teixits al passeig marítim, segons han afirmat representants dels marxants a aquesta emissora. Els paradistes havien proposat al consistori aquesta opció, amb la presència d’un 50% de les parades, que s’anirien alternant cada setmana, ja que no estaven d’acord amb la nova ubicació a l’esplanada de l’antic pavelló. En aquest sentit, argumentaven que no era una opció viable ni en termes sanitaris ni econòmics, ja que en el mateix espai s’hi aglutinaven 158 parades i, a la vegada, no s’arribava ni tant sols al màxim permès d’aforament.

Per al seva banda, segons han afirmat fonts del consistori blanenc a aquesta emissora, la decisió encara no està presa oficialment.

Els marxants han anunciat que, davant la resposta positiva de l’Ajuntament de Blanes, desconvoquen les marxes lentes de protesta que tenien previst fer els propers dies dilluns 9 i dimecres 11 al municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics