URGENT

Ràdio Palafolls i 4 emissores més de l’Alt Maresme, finalistes als Premis de Comunicació Local per la cobertura del Gloria

Compartiu aquesta història

Ràdio Palafolls, així com Ràdio Tordera, Ona Malgrat, Ràdio Pineda i Ràdio Calella TV, ha resultat finalista dels Premis de Comunicació Local 2020, organitzats per la Xarxa Audiovisual Local.

Els premis, que volen contribuir al reconeixement del panorama general comunicatiu local, han reconegut la tasca informativa d’aquestes 5 emissores de l’Alt Maresme durant la cobertura del temporal Gloria del mes de gener.

Concretament, les ràdios han resultat finalistes com a millor contingut d’àudio dins de la categoria de continguts audiovisuals. Els guanyadors de les set categories es donaran a conèixer a la cloenda del Mercat Audiovisual de Catalunya, el proper dimecres 11 de novembre, a les 7 del vespre, en un acte que es podrà seguir en directe a través del programa ‘Connecti.cat‘ de les televisions locals.

Aquest reconeixement arriba després que les mateixes cinc emissores fossin premiades amb una Menció de Qualitat als 20ns Premis Ràdio Associació, també per la feina feta durant els dies de la borrasca.

Els Premis de Comunicació Local s’han reactivat enguany després de 7 anys inactius, i tenen per objectiu posar en valor la feina diària que fan els i les professionals dels mitjans locals del territori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics