San Isidro rep el pas de l’huracà Eta, que ha afectat Nicaragua

Casa materna a San Isidro. Aj. Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La localitat nicaragüenca de San Isidro, poble agermanat amb Palafolls des de fa ja 17 anys, pateix els efectes de l’huracà Eta, que ahir a la tarda va creuar la frontera entre Nicaragua i Honduras, ja degradat a depressió tropical.

El seu pas ha deixat 4 morts al país centreamericà, després que l’Eta toqués terra al noroest de Nicaragua a primera hora del dimarts com a huracà de categoria 4, amb vents sostinguts de fins a 240 quilòmetres per hora.

Segons han informat alguns mitjans internacionals, la trajectòria del fins ahir huracà, així com les fortes pluges, han deixat al seu pas danys materials, esllavissades de terra, crescudes de rius, caigudes d’arbres i pals elèctrics, així com milers de persones evacuades.

Es preveu que l’Eta continuï avançant en direcció al Carib i el sud de Florida, als Estats Units. Les prediccions meteorològiques apunten que les fortes pluges causades per aquest huracà puguin notar-se encara a l’Amèrica Central entre avui i demà divendres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics