El carrer Major es manté tallat per la col·locació de la decoració de Nadal

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El carrer Major de Palafolls es manté tallat avui dimarts per les tasques d’instal·lació de la decoració de Nadal, que des de fa diversos dies està duent a terme el cos de la Brigada Municipal.

Aquesta via, entre l’Església i la plaça Major, es manté tallada ja des d’ahir, i s’espera que properament torni a reobrir-se, un cop la decoració nadalenca ja estigui instal·lada.

Des de principis de mes, els elements nadalencs comencen a guarnir Palafolls. De moment s’està instal·lant la il·luminació que l’Ajuntament té llogada a una empresa, per un cost de 15.000 euros, i properament també agafarà protagonisme la decoració nadalenca que estan creant els alumnes dels centres educatius de Palafolls, i que decorarà la plaça del Fòrum Palatiolo.

Amb tot, se segueix pendent de l’evolució de la pandèmia per saber quan i com es podrà fer l’acte d’inauguració i d’encesa dels llums de Nadal al municipi. En aquest sentit, l’Ajuntament de Palafolls ja va afirmar que no descartava que pogués fer-se de forma telemàtica, si les circumstàncies així ho requereixen.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics