URGENT

La Policia Local de Palafolls torna a sumar-se a la campanya #PelsValents contra el càncer infantil

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Palafolls s’ha adherit a la campanya #PelsValents, que busca recollir fons per a la construcció del centre oncològic pediàtric de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Enguany la campanya posa a la venda mascaretes protectores contra el contagi de la Covid-19 a través d’un donatiu de 9 euros per les mascaretes d’adult, i 8 euros per  les infantils. Es tracta d’unes mascaretes homologades FFP2 amb dos models -de colors negre i blanc, i blau i rosa- i que es poden rentar una seixantena de vegades.

En parla Xavier Reina, sergent de la Policia Local de Palafolls.

A partir d’avui, el cos local de seguretat començarà a fer activitats per vendre aquestes mascaretes solidàries i tots els diners recaptats s’enviaran a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per a la construcció del centre oncològic pediàtric més gran d’Europa, el “Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center”, que també servirà per a la investigació del càncer infantil.

Serà demà, però, quan el cos palafollenc ja calcula poder tenir mascaretes disponibles a les seves dependències perquè, qui vulgui participar a la campanya, pugui comprar-ne.

Les mascaretes es podran adquirir directament a la comissaria de Palafolls i també en alguns comerços locals.

La campanya #PelsValents ja ha lliurat aquest estiu més de 350.000 euros. Altres anys es venien escuts policials, portaentrepans, bosses de compra, samarretes o calendaris, entre altres elements.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics