Un concert homenatjarà dissabte la lluita feminista, en el marc del 25-N

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls va commemorar el passat dimecres 25 de novembre el Dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones. Després de la lectura del manifest, la regidora d’Igualtat Helena Carles va avançar que Palafolls continuaria commemorant aquesta data durant els següents dies amb més activitats, una d’elles aquest proper dissabte.

El Teatre de Palafolls acollirà “Eva Sublevada”, un concert homenatge realitzat per dones artistes que lluiten contra el masclisme i que es podrà veure a l’escenari palafollenc a les 8 del vespre de la mà d’Horacio Ladrón de Guevara i Luca Lamorte.

Es tracta d’un espectacle en forma d’homenatge que recull la història de la lluita per tots els drets de les dones a través de cançons, textos, pintures, pel·lícules, fotografies o còmics, entre altres, tot creat per dones i interpretat per dos homes, segons els autors, com a homenatge.

En parla Xesca Torres, membre de l’àrea de Serveis Socials i Igualtat de l’Ajuntament de Palafolls.

Per assistir a aquest espectacle, que és gratuït, cal adquirir les entrades a l’Escola Municipal de Música i Dansa entre 9 del matí i 9 del vespre, ja que l’aforament és limitat en compliment de les mesures davant la Covid-19.

De moment, des de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Palafolls informen que aquest és l’únic acte previst en commemoració del 25-N que se celebrarà de forma posterior a la data, i que per ara no tenen previst realitzar-ne més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics