URGENT

Un arbre és el protagonista de la decoració nadalenca dels alumnes palafollencs

Compartiu aquesta història

Igualment com l’any passat, els alumnes dels centres educatius de Palafolls han participat de manera activa en l’elaboració de la decoració nadalenca que, a partir d’aquest proper dissabte i conjuntament amb la resta d’enllumenat nadalenc, guarnirà oficialment la plaça del Fòrum Palatiolo.

Enguany, un arbre gegant és l’eix central de la decoració feta pels infants i joves, ja que enguany també s’hi ha sumat l’Institut de la Font del Ferro.

L’estructura de l’arbre quedarà envoltada per la decoració diversa feta pels alumnes des de la Llar d’Infants i fins a l’Institut, entre elles ampolles de plàstic reciclades i ornaments diversos.

Concretament, els més petits han ajudat amb flors de purpurina que decoraran tot l’arbre, els alumnes d’infantil i primària han participat decorant les ampolles al voltant de tot l’arbre i els estudiants de secundària han col·laborat amb la instal·lació de tots els ornaments.

Ho explica Susanna Pla, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls.

Aquesta nova decoració s’inaugurarà oficialment aquest proper dissabte amb l’acte oficial d’encesa de l’enllumenat de Nadal de Palafolls, ajornat el passat divendres per culpa de la pluja.

La regidora afirma que amb aquesta nova col·laboració dels centres educatius s’ha volgut posar en valor el treball en xarxa de les escoles i l’institut amb la resta del municipi.

Per l’acte d’encesa de llums d’aquest dissabte, des del consistori palafollenc s’ha avançat que hi haurà “sorpreses”, i s’ha afirmat que aquestes no seran les úniques que es viuran al llarg de les properes setmanes pel que fa a l’àmbit nadalenc a Palafolls.

L’acte d’encesa de l’enllumenat de Nadal a la nostra vila començarà a les 17:30h amb l’actuació del grup de música infantil Els Atrapasomnis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics