URGENT

Es creen nous rellotges de control horari d’estacionament per donar suport al comerç palafollenc

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls ha impulsat la creació de nou rellotges d’estacionament horari perquè els conductors puguin utilitzar les zones blaves d’aparcament limitat del municipi.

L’objectiu és continuar utilitzant aquest rellotge per l’aparcament, necessari per estacionar i marcar l’hora d’arribada, i facilitar així la compra als establiments locals de Palafolls. D’aquesta manera es vol incentivar el consum de proximitat entre la població.

Sílvia González, tècnica de l’Àrea de Promoció Econòmica, explica que és una nova campanya per continuar reforçant les compres locals, especialment durant les campanyes de Nadal i de rebaixes d’hivern.

L’Ajuntament recomana utilitzar aquests rellotges a les zones amb més nucli comercial de Palafolls, com són els voltants de l’Església, la plaça Major i la plaça de les Valls d’Ax, entre altres espais.

Els rellotges que ha confeccionat l’Àrea de Promoció Econòmica són els mateixos que els que s’utilitzen ja a la zona blava d’estacionament limitat, però tenen una nova imatge. Així, aprofitant que calia crear nous rellotges de la zona blava, s’ha aprofitat per elaborar-ne amb colors diversos -color verd, groc, rosa i lila- i utilitzant els lemes “Palafolls, comerç de proximitat” i #FemPalafolls per promoure el comerç local.

Els nous rellotges de la zona blava, que tal i com recorda el consistori no modifiquen en cap cas la normativa d’estacionament amb horari limitat, es poden recollir a les dependències de la Policia Local de Palafolls. En total se n’han confeccionat 500 unitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics