Més de 700 persones participen a la Ruleta dels Envasos de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Ahir, la ciutat veïna de Blanes donava per acabada la Ruleta dels Envasos, una activitat emmarcada dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Es tractava d’un joc interactiu gratuït en què, de forma didàctica, es volia conscienciar a la ciutadania sobre el reciclatge de la brossa.

L’activitat, que va iniciar-se el passat 23 de novembre i que va acabar ahir dimecres, ha acabat amb balanç positiu, segons l’Ajuntament de Blanes. El consistori informa que més de 700 persones hi ha acabat participant, amb la possibilitat d’endur-se algun dels 500 premis que es donaven relacionats amb el reciclatge.

Segons explica l’ajuntament blanenc, els participants havien d’encertar preguntes relacionades amb el reciclatges, donant a conèixer així estratègies de reducció de residus que es duen a terme al territori, fomentant accions sostenibles i donant exemples sobre com canviar el comportament quotidià sobre consum i producció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics