L’atur torna a créixer a Palafolls després de la tímida reculada d’octubre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les últimes dades de l’Observatori de Treball de la Generalitat pel que fa a l’atur mostren que a Palafolls, aquest novembre, la desocupació ha tornat a augmentar. Ho ha fet en 22 persones, situant la xifra actual de l’atur en 697 habitants.

Aquest increment arriba després d’una lleugera davallada el mes d’octubre, quan la xifra va baixar després de dos mesos consecutius de pujada.

L’augment de l’atur a Palafolls ha estat la tònica general a la resta de poblacions de l’Alt Maresme, llevat de l’excepció de Santa Susanna, on la desocupació baixa lleugerament en dues persones, situant la xifra total a les 229.

A Tordera, l’atur ha incrementat en 23 persones, amb un total actual de 1.433 veïns i veïnes sense feina, i a Malgrat la xifra ha pujat per sobre de les 1.400 persones -en concret 1.414-, després d’una pujada de 18 habitants que ara estan en situació de desocupació.

A Pineda, la xifra de persones a l’atur registrada aquest novembre és de 2.734, i també a la nostra zona però fora de les fronteres maresmenques, a Blanes, la desocupació augmenta lleugerament en 7 persones, fins als 3.560 habitants sense feina.

Pel que fa al global de la comarca del Maresme, l’atur s’enfila cada cop més a la xifra de les 30 Mil persones, amb un total actual de 29.938 maresmencs i maresmenques en situació de desocupació, 182 persones més que el mes d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics