Blanes suspèn la Fira de Sant Tomàs

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Covid-19 ha tornat a cobrar-se una nova víctima del calendari cultural de la nostra zona. Aquest cop ha estat la centenària Fira de Sant Tomàs de Blanes, que havia de celebrar-se el proper 21 de desembre en aquesta ciutat veïna.

L’Ajuntament de Blanes ha decidit finalment suspendre l’esdeveniment per la impossibilitat de garantir les mesures de seguretat necessàries contra el coronavirus.

La Fira de Sant Tomàs, que compta amb més de 500 anys d’història, s’havia instal·lat els darrers anys als carrers Ample, Muralla i Raval Sud, al nucli històric de Blanes, unes ubicacions complicades per poder complir amb les mesures sanitàries actuals. El consistori s’havia plantejat llavors reubicar aquest mercat nadalenc en un altre emplaçament, però el fet de coincidir amb el Mercat de Teixits que cada dilluns s’instal·la al Passeig de Mar, finalment ha fet que s’acabessin descartant les possibles alternatives.

Tal i com recorda l’Ajuntament de Blanes, la Fira de Sant Tomàs és una de les tradicions nadalenques més longeves de la ciutat, i els seus orígens es remunten al segle XVI.

 

 

Foto de portada: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics