Les inscripcions del Seguim de Nit de Can Batlle avancen a bon ritme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El local jove de Palafolls ha preparat per demà divendres a la tarda les primeres jornades Seguim de Nit, tot un seguit de tallers i propostes lúdiques pel jovent del municipi a diferents espais de la vila.

En total, hi ha quatre activitats -un taller de circ, un de graffitis, un workshop de scooter i una sessió de música rap i freestyle-, i en la majoria d’elles fa falta inscripció prèvia com a mesura de prevenció contra la Covid-19.

Segons han explicat aquest matí des de Can Batlle, les inscripcions van a bon ritme, i no descarten que entre avui i demà s’acabin esgotant les places per participar a les activitats. És per això que es demana que qui tingui ganes de sumar-s’hi, no esperi a última hora per inscriure’s.

Albert Muñoz és tècnic del local jove Can Batlle de Palafolls.

Calen inscripcions prèvies per participar al taller de graffitis -que es farà a la paret de l’Institut-, al workshop de scooter -que es realitzarà a l’skate park- i a la sessió de rap i freestyle -que es durà a terme al mateix local jove-, però no en el cas del taller de circ, que serà la primera de les activitats de la tarda, i que es farà a la plaça de Poppi.

Tot i així, tal i com explica Muñoz, sí que es controlarà l’aforament mitjançant grups reduïts, i per això demana anar-hi amb antelació i paciència als assistents davant les mesures necessàries que cal aplicar.

Per inscriure’s a les jornades Seguim de Nit cal contactar amb el local jove Can Batlle a través de les seves xarxes socials o el telèfon, o bé dirigint-se personalment a les instal·lacions del local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics