URGENT

Es manté estable el nombre d’ingressats per coronavirus als hospitals de Blanes i Calella

Compartiu aquesta història

Cap canvi en la xifra total actual de pacients ingressats per Covid-19 als dos hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva respecte les dades facilitades dilluns.

Segons indiquen les últimes dades facilitades per la corporació, i corresponents a ahir dijous, actualment continuen ingressades 33 persones per Covid-19 als hospitals que gestiona l’ens sanitari.

Des de l’anterior recompte, a l’Hospital Sant Jaume de Calella s’hi ha registrat 6 ingressos i 9 altes, mentre que al sociosanitari de la població s’hi ha registrat 5 ingressos, 4 altes i una defunció.

A l’Hospital Comarcal de Blanes s’hi ha registrat també 5 nou ingressos i dues noves altes.

També es comptabilitzen actualment 5 professionals sanitaris positius de Covid-.19 i en aïllament, a més d’una persona confinada per contacte estret amb un positiu.

Segons les dades de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme durant l’última setmana és de 246 punts, amb un RT actual del 0,89.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva es continua recordant que cal no abaixar la guàrdia davant la pandèmia i que cal reduir el contacte social i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa. A la vegada, es recorda la necessitat de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques com són l’ús de mascareta, rentat de mans freqüent i distància de seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics