Palafolls estrena un vídeo de suport al petit comerç del municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Seguint la voluntat d’anteriors campanyes, des de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls s’ha decidit publicar un nou clip audiovisual amb l’objectiu de donar suport al comerç local, incentivant als palafollencs i palafollenques a comprar i consumir als establiments de la nostra vila.

El vídeo es pot veure des d’ahir al vespre a les xarxes socials del consistori, i vol servir de campanya de suport al sector del comerç local davant la situació generada per la pandèmia.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Palafolls afirma que el del petit comerç ha estat un dels sectors que més ha patit els efectes de la Covid-19. Aquest és el motiu pel qual l’ajuntament ha decidit presentar aquest vídeo per promoure el comerç de proximitat entre la ciutadania.

Ja durant aquesta mateixa setmana, també des de l’àrea de Promoció Econòmica s’ha impulsat la creació de nous rellotges per estacionar a les zones blaves amb els lemes “Palafolls, comerç de proximitat” i l’etiqueta #FemPalafolls.

Durant la primera onada de la pandèmia, a la primavera, des del consistori també es va realitzar una campanya amb aquesta mateixa etiqueta i que també incloïa un vídeo de suport al comerç local, així com cartells als establiments i al municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics