Malgrat enceta les Pinzellades culturals de Sant Nicolau

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Igualment com ha succeït en la gran majoria d’actes culturals, la Covid-19 ha obligat a replantejar per complet la Festa Major de Sant Nicolau de Malgrat de Mar.

L’esdeveniment, que té lloc entre avui i el proper dimarts 8 de desembre, presenta enguany un nou format, que s’ha anomenat “Pinzellades culturals de Sant Nicolau”.

Tal i com ja va avançar fa unes setmanes a RP la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Lourdes Borrell, la intenció ha estat repetir el format que ja es va posar en pràctica el passat estiu, amb activitats de petit format.

Borrell n’ha parlat aquesta setmana en declaracions al Palafolls en Xarxa.

Així, la nova festa de Sant Nicolau a Malgrat de Mar adaptada a les circumstàncies inclourà un programa amb actes de màgia i circ, una sessió d’autocinema i un concert. També, avui mateix se celebra l’ofici solemne de Sant Nicolau, a les 11 del matí a l’església, amb la Coral Atzavara. De cara a dimarts dia 8, les Pinzellades culturals de Sant Nicolau també preveuen oferir una audició de sardanes al Parc de Can Campassol, amb la Cobla Contemporània.

Tot i així, la Covid-19 i la conseqüent adaptació que s’ha hagut de fer ha fet caure del cartell el popular mercat de Sant Nicolau.

Per participar a les diferents activitats programades per Sant Nicolau s’ha establert la inscripció prèvia com a mesura de prevenció i seguretat davant la pandèmia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics