Quatre detinguts, un d’ells a Palafolls, pel segrest d’un home aquest estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir ara fa just una setmana tres homes i una dona, d’edats compreses entre els 19 i els 49 anys i de nacionalitats espanyola, argentina i russa, com a presumptes autors dos d’ells d’un delicte de segrest, robatori amb violència, lesions, danys i també, els altres dos, per un delicte de salut pública i defraudació de fluid elèctric.

L’operatiu policial es va fer de forma simultània a domicilis de Canet, Malgrat i també Palafolls. En una de les entrades es va localitzar una plantació amb 215 plantes de marihuana, una bàscula de precisió i es va detectar frau en el fluid elèctric.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, l’entrada a Palafolls està vinculada amb l’operatiu que els Mossos van dur a terme a la Rambla de les Ferreries aquesta setmana passada, que va començar a les 5 de la matinada de dimecres.

Segons ha informat el cos policial, el segrest de l’home, de 31 anys d’edat, es va produir a l’Alt Maresme la matinada del dia 7 d’agost, quan la víctima es dirigia a casa seva. L’home va ser assaltat per dos individus armats, que el van obligar a agafar el seu vehicle fins a un descampat on li van sostreure totes les joies i objectes de valor i li van demanar diners si volia tornar a casa.

Segons els Mossos, els assaltants li van exigir a la víctima 50.000 euros, i l’home va demanar a la seva parella que deixés a l’entrada de casa seva els diners que tenia a l’habitatge, com a única opció que va considerar viable perquè el deixessin en llibertat.

Posteriorment, informen els Mossos, l’home va ser portat fins a una casa aïllada on el van tenir retingut en una habitació a les fosques, i l’endemà va ser alliberat en una zona boscosa de Vallgorguina, on la víctima va demanar ajuda a una família que hi va trobar.

Les investigacions de la policia van desembocar en l’operatiu d’aquest passat 2 de desembre, amb les detencions dels quatre presumptes implicats en els fets.

Aquest mateix dissabte, tots quatre detinguts van passar a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció número 2 d’Arenys de Mar, que va decretar presó per a dos dels autors del segrest, llibertat amb càrrecs per un altre i llibertat per la dona.

Els Mossos han informat que la investigació continua oberta i que no es descarten noves detencions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics