Blanes inicia la campanya “Regala Reis a Blanes” per donar suport a famílies i comerços locals

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha posat en marxa avui dimarts aquesta campanya, que té per objectiu continuar donant suport a la ciutadania davant la crisi social i econòmica provocada per la pandèmia de la Covid-19 i, a la vegada, als comerços locals de tots els barris de la ciutat.

Segons ha informat el consistori blanenc, al llarg d’aquesta setmana es repartiran a tots els infants de 3 a 12 anys escolaritzats al municipi una carta als Reis perquè la puguin omplir amb els seus desitjos. A la part baixa d’aquesta carta hi ha un retallable amb un val per 10 euros, que ha finançat l’Ajuntament de Blanes, i que es podran bescanviar als comerços del municipi. Al mateix document, que es distribuirà a través dels centres educatius, també s’explica en què consisteix la campanya. Els cupons es podran bescanviar entre el 17 de desembre al 5 de gener.

Paral·lelament, Blanes ha instal·lat també una bústia pels 3 Reis instal·lada davant l’ajuntament, al Passeig de Dintre.

Segons ha informat el consistori blanenc, els comerços tenen temps per adherir-se a la campanya fins el proper dilluns 21 de desembre. D’altra banda, afegeix l’ajuntament, també es pot consultar telemàticament el llistat d’establiments adherits a l’adreça www.regalareis.blanes.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics