Demà es presenta a Palafolls el Pla director de l’horta 

Foto: Horta Pla de Munt
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, presentarà aquest Pla director de l’horta que té com a finalitat  fomentar l’horticultura a Catalunya considerant-lo com un sector estratègic, vertebrador del territori, de l’economia, l’alimentació i la cultura.

Segons explica la pròpia conselleria, aquest Pla fa una radiografia actual del sector a Catalunya i proposa una sèrie de mesures per professionalitzar-lo i dotar-lo d’una millor perspectiva econòmica i de futur.

La presentació tindrà lloc demà a les 10 del matí en una explotació situada al recentment recuperat camí de la Ginesta, rere el castell. Es tracta d’una explotació d’horta d’unes 30 hectàrees i que compta amb unes instal·lacions dissenyades per donar el millor tracte a les hortalisses des de la plantació fins a un òptim procés de post-collita.

La zona del Delta de la Tordera és de les més potents del país pel que fa a l’horta, i va rebre una forta patacada amb l’embat del temporal Gloria, fa ja 11 mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics