Palafolls instal·la una 20a de noves papereres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests dies el consistori palafollenc està reforçant la presència de papereres al nostre municipi. Per això s’estan instal·lant una 20a de noves papereres metàl·liques en diferents punts del nostre municipi, que hauran de substituir alguns elements malmesos, per`po també es posaran en indrets on no hi havia hagut cap paperera abans; bàsicament allà on s’ha notat manca d’aquests elements que ajuden a mantenir nets els carrers de la vila. 

La previsió és que les noves  papereres s’instal·lin en diferents punts com ara a l’escola Les Ferreries, al parc viari, a la plaça de les Valls d’Ax, al Parc de Mas Carbó o en cantonades estratègiques com la de Xon Moner amb Montagut o Xon Roura amb Can Baltasar.

També es substituiran alguns elements que estan fets malbé o són difícils d’operar com algunes de les papereres ou, o d’altres de reciclades situades en diferents punts del poble, com urbanitzacions o Sant Genís.

Les papereres són les tradicionals metàl·liques, model conegut com a Barcelona, i són similars a les que ja hi ha en d’altres punts de la nostra vila. Habitualment és la diputació qui serveix aquests models pràctics de papereres urbanes, habituals a la majoria de poblacions de la província.

El fet que el recipient sigui abatible permet buidar la paperera  amb més facilitat i per això s’ha apostat per aquest model.

En aquests dies s’estan col·locant ja les primeres i s’espera que en els propers dies s’acabin d’instal·lar la resta de la 20a de noves papereres al nostre municipi.

Igualment fonts consultades per aquesta emissora expliquen que s’està estudiant també la instal·lació de papereres a Sant Lluís, on l’Associació de Veïns ha reclamat més presència d’aquests elements urbans.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics