Alumnes de Les Ferreries elaboren xapes de solapa per La Marató

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests dies es poden trobar en diferents establiments de Palafolls unes xapes amb dibuixos elaborats per alumnes de l’escola Les Ferreries. Són dibuixos en els que els infants han volgut plasmar la seva visió i percepció de la pandèmica viscuda enguany i dels efectes del coronavirus a les nostres vides.

La idea neix de la voluntat de seguir col·laborant amb la causa de la televisió catalana, on ja l’any passat van col·laborar amb una marxa popular.

Enguany, davant les circumstàncies actuals, es buscava una iniciativa que permetés continuar donant suport a la Marató i finalment s’ha pensat en la venda de xapes elaborades pels alumnes de totes les edats del centre educatiu. En parla la cap d’estudis del centre, Anna Miranda.

La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament i de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls que s’han ofert a posar els punts de venda on es distribuiran les xapes elaborades pels alumnes.

Miranda explica que es venen a un preu simbòlic d’1 euro però que realment es pot fer la donació que es vulgui ja que tots els diners aniran destinats a la causa de La Marató de TV3, que enguany està destinada a la investigació contra la Covid-19

Qui vulgui aquestes xapes les pot trobar en diferents comerços de Palafolls com les tres farmacies, el Cafè, La ferre, l’Optica, la Cotilleria o la botiga de llaminadures entre d’altres establiments, bàsicament, del centre de Palafolls.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics