El fotògraf malgratenc Vicens Tomàs presenta un llibre amb un recull de la seva trajectòria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge es presenta a la Barretina de Malgrat el llibre Darrere la càmera, un  recull dels quaranta anys de la trajectòria gràfica i periodística del fotògraf i documentalista malgratenc Vicens Tomàs.

 La presentació es fa aquest diumenge en un acte  amb la presència de l’autor Vicens Tomàs i del periodista Lluís Gendrau, també malgratenc i director editorial del Grup Enderrock.

El llibre és un treball documental que inclou més de 1.600 fotografies, en una edició de 500 pàgines amb reportatges, cròniques i entrevistes realitzades per Vicens Tomàs entre el 1978i ell 2020. La majoria de referències publicades, tant en l’àmbit nacional com internacional, van ser elaborades per l’autor juntament amb la seva comapnya Carme Beltran.

L’edició limitada consta de 130 exemplars de Darrere la càmera, i té un objectiu solidari, ja que el benefici de les vendes estarà destinat íntegrament a l’entitat Barcelona PID Foundation, dedicada a l’atenció pediàtrica de les Immunodeficiències Primàries (IDP). 

Per assistir a la presentació d’aquest diumenge a La Barretina de Malgrat de Mar amb aforament limitat cal reservar l’entrada prèviament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics