URGENT

Palafolls s’adhereix a l’Auca del Bon Regal en favor del comerç local 

Compartiu aquesta història

Segons explica el consistori, l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls, s’ha adherit en aquesta campanya de l’Agència Catalan per donar suport al petit comerç del municipi.

En aquest sentit, aquesta setmana s’han repartit cartells i fulletons, que es penjaran en els diferents comerços i serveis del municipi, amb l’objectiu de fomentar el consum local.

Els cartells duen històries nadalenques que en format d’auca expliquen els beneficis que suposa comprar als establiments de proximitat. Una campanya que es fa a les portes de les festes de Nadal, quan el volum de compres s’incrementa notablement.

Aquesta Auca del Bon Regal inclou consells per fer un consum més responsable, conscient,solidari, segur i sostenible com per exemple planificar les compres, evitar el malbaratament d’aliments, comprar sempre joguines segures i garantides,  reduir residus o afavorir el comerç de proximitat.

El sector comercial, sobretot el de proximitat, s’ha vist colpejat durament per les mesures de restricció imposades per la covid,; amb tancament d’establiments primer, mesures de reducció d’aforament després i fortes mesures de seguretat i d’higiene contra el coronavirus. 

Davant d’això el consistori s’ha sumat al moviment “Per Nadal, consum local” amb l’objectiu de fomentar la contractació de serveis i la compra de productes locals en els comerços del municipi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics