Valoració positiva als centres educatius palafollencs d’un trimestre atípic i marcat per la pandèmia

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els centres educatius d’arreu del territori acaben avui un trimestre especialment complicat per l’afectació de la Covid-19, que ha capgirat per complet les dinàmiques i rutines de les escoles i instituts i que ha obligat a implementar mesures per combatre els contagis.

Després de tres mesos que han estat un repte per tota la comunitat educativa palafollenca, avui dilluns es tanca un primer trimestre amb una satisfacció generalitzada des de les dues escoles i l’institut.

En el cas de Mas Prats, la seva directora, Laura Duarte, ha explicat a RP que la valoració d’aquest primer trimestre ha estat positiva, tenint en compte la situació. En aquest sentit, explica que hi ha hagut només 5 grups confinats al centre, amb pocs positius, i destaca la implicació tant del claustre com de les famílies.

En el cas de l’escola Les Ferreries també es coincideix a fer una valoració satisfactòria d’aquests primers tres mesos de curs, tenint en compte totes les mesures que ha calgut prendre i l’adaptació a nous formats, també aquests darrers dies en què la tradició del Nadal ha entrat també a les aules.

Ho ha explicat la cap d’estudis del centre, Anna Miranda.

Tant a Les Ferreries com també a Mas Prats s’ha estat apostant pel format virtual per les activitats de final de trimestre, en un desembre en què no podrà repetir-se la imatge d’altres cursos amb els recurrents festivals nadalencs dels centres educatius.

En cas de l’institut de la Font del Ferro de Palafolls, el seu director, Jordi Busquets, s’ha mostrat també satisfet de la feina feta aquest primer tram del curs davant la situació de la pandèmia. En aquest sentit, ha volgut destacar la baixa incidència de casos positius detectats al centre de secundària.

L’Institut de Palafolls també ha apostat per fer activitats adaptades i de caràcter virtual, així com reduir les activitats fora del centre per minimitzar el risc de contagi.

El curs escolar es reprendrà, si no hi ha cap canvi d’última hora, el dilluns 11 de gener, després d’una vacances escolars allargades per la Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics