El Circuit solidari de Palafolls amb la Marató suma prop de 700 euros durant els primers dies d’activitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir diumenge se celebrava l’edició 2020 de la Marató de TV3, enguany dedicada a recaptar fons per la investigació de la Covid-19 i que es tancava amb un marcador provisional de més de 10 Milions 300 mil euros.

A Palafolls ja des de la setmana passada es van començar a celebrar activitats per sumar-se a aquesta iniciativa solidària, tant a nivell d’ajuntament com també d’entiats del municipi.

El consistori palafollenc va activar dimarts passat un circuit solidari pels entorns de la vila, que es pot fer lliurement fins el proper diumenge i amb el qual es pot col·laborar amb la Marató, mitjançant la compra de dorsals solidaris.

Segons ha explicat la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls, Sònia González, fins avui s’han venut un total de 228 dorsals, la qual cosa ha suposat la recaptació de 684 euros per la iniciativa.

Al llarg de tot aquest cap de setmana s’han pogut veure diversos grups de persones, sobretot famílies, duent a terme aquest circuit solidari, la cartelleria del qual es mantindrà col·locada fins diumenge.

D’altra banda, Palafolls s’ha sumat a la solidaritat amb la Marató amb la venda de mascaretes, a través de diverses paradetes que han fet diferents entitats de Palafolls.

També i des de ja fa diverses setmanes, el Casal d’Homes de Palafolls ha posat a la venda calendaris solidaris amb fotografies divertides que recorden escenes i personatges clàssics de la història del cinema. Segons han informat des de l’entitat, fins avui ja s’han venut més d’un centenar de les 250 unitats que s’han editat, i de moment s’han aconseguit recaptar prop de 1.300 euros per la Marató.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics