La Loteria de Nadal passa de llarg a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tampoc hi ha hagut sort enguany, i el nostre municipi no ha rebut cap pessic dels principals premis de la Loteria de Nadal. Tot i així, Catalunya sí que ha rebut una notable esquitxada de premis. La Grossa de Nadal, el número 72.897, s’ha venut en part a Reus i a Bonavista, a Tarragona.

El segon premi, el 06.095, ha repartit sort a Badalona, Palau-Solità i Plegamans, Barcelona, Vallirana i Lleida. També hi ha hagut sort amb el tercer premi, el 52.472, que s’ha venut a Ripoll, Terrassa, Santa Margarida de Montbui, Sant Boi de Llobregat i Anglès.

Dos cinquens premis, el 86,986 i el 37.023, que han estat enguany molt matiners, s’han repartit també en diverses localitats catalanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics