L’EMMiD es reinventa amb una Nadala audiovisual

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La pandèmia no ha impedit que l’esperit nadalenc hagi entrat també a les aules de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls, que enguany s’ha reinventat davant la impossibilitat de celebrar el seu Festival de Nadales al Teatre.

Així, amb la participació dels alumnes del centre i dels professors, s’ha impulsat un vídeo que recull la interpretació de tres nadales clàssiques i on apareixen els membres de l’escola tocant el seus instruments i fent coreografies amb el so de la música que ells mateixos han enregistrat.

Segons explica David Martínez, responsable de l’EMMiD, la idea es va plantejar així per tal d’arribar a tots els pares i mares, amb la intenció també de fer una obra “diferent” basada en nadales de tota la vida.

En total, en aquesta nova nadala hi han participat una cinquantena de nens i nenes cantant, a més de tot el claustre de professors, que han estat els encarregats de tocar la base musical, i els alumnes de la Banda de Palafolls amb els seus instruments de vent.

Martínez admet que la preparació prèvia i l’organització per gravar aquest vídeo els ha comportat el doble de feina del que haurien tingut en circumstàncies normals. En aquest sentit, destaca que a banda de la feina que ha comportat l’arranjament musical i l’aprenentatge de les cançons, la Covid-19 ha fet que l’enregistrament musical i visual hagi estat molt complex, ja que s’ha hagut de fer seguint totes les mesures de seguretat i prevenció davant la pandèmia.

 

Mireu aquí la nova Nadala de l’EMMiD:

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics