URGENT

Segona convocatòria d’ajuts per la restauració, centres d’estètica i establiments de centres comercials

Compartiu aquesta història

La Generalitat ha obert aquest dilluns una nova subvenció en l’àmbit de les activitats de restauració, centres d’estètica i bellesa i els establiments situats en centres comercials, i que han resultat afectats econòmicament per les mesures restrictives davant la Covid-19.

La Generalitat afirma que el manteniment de les restriccions obliga a ampliar els recursos destinats a pal·liar els perjudicis econòmics. Davant d’això s’han modificat les bases de la convocatòria d’ajuts adreçada a la restauració, centres de bellesa i estètica i establiments de centres comercials per tal d’incrementar els imports de les subvencions i prioritzar els negocis que abans no n’han rebut cap.

El Govern preveu ajuts de 2.000 euros per bars, restaurants i cafeteries; 1.500 euros per centres d’estètica i bellesa, i 3.000 euros pels comerços situats a l’interior de centres comercials.

Es recorda que només hauran de presentar la sol·licitud els negocis que no van demanar ajuts a la primera convocatòria. Si ja es va fer, la Generalitat ha informat que es procedirà a un segon pagament automàtic de l’ajut sense haver de fer cap tràmit nou.

El termini per presentar les sol·licituds acabarà el proper 30 de desembre a les 14h o bé quan s’exhaureixi el pressupost.

Podeu accedir a aquesta nova convocatòria en aquest enllaç: Ajuts a restauració, centres d’estètica i bellesa i establiments en centres comercials- 2a convocatòria

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics