Segona convocatòria d’ajuts per la restauració, centres d’estètica i establiments de centres comercials

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Generalitat ha obert aquest dilluns una nova subvenció en l’àmbit de les activitats de restauració, centres d’estètica i bellesa i els establiments situats en centres comercials, i que han resultat afectats econòmicament per les mesures restrictives davant la Covid-19.

La Generalitat afirma que el manteniment de les restriccions obliga a ampliar els recursos destinats a pal·liar els perjudicis econòmics. Davant d’això s’han modificat les bases de la convocatòria d’ajuts adreçada a la restauració, centres de bellesa i estètica i establiments de centres comercials per tal d’incrementar els imports de les subvencions i prioritzar els negocis que abans no n’han rebut cap.

El Govern preveu ajuts de 2.000 euros per bars, restaurants i cafeteries; 1.500 euros per centres d’estètica i bellesa, i 3.000 euros pels comerços situats a l’interior de centres comercials.

Es recorda que només hauran de presentar la sol·licitud els negocis que no van demanar ajuts a la primera convocatòria. Si ja es va fer, la Generalitat ha informat que es procedirà a un segon pagament automàtic de l’ajut sense haver de fer cap tràmit nou.

El termini per presentar les sol·licituds acabarà el proper 30 de desembre a les 14h o bé quan s’exhaureixi el pressupost.

Podeu accedir a aquesta nova convocatòria en aquest enllaç: Ajuts a restauració, centres d’estètica i bellesa i establiments en centres comercials- 2a convocatòria

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics