URGENT

Més d’un centenar de comerços s’adhereixen a la campanya “Regala Reis a Blanes”

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes impulsava ara fa uns dies aquesta campanya amb el doble objectiu de donar suport a la ciutadania afectada per la Covid-19 i als comerços locals.

Aquest dimarts acabava el termini perquè els establiments interessats s’hi adherissin, i finalment han estat 102 els comerços que hi prendran part durant aquestes festes.

El passat 17 de desembre es van començar a fer efectius els vals de 10 euros lliurats als nens i nenes de 3 a 12 anys escolaritzats a Blanes, i segons l’ajuntament ja hi ha “un bon nombre” d’establiments del municipi que els han bescanviat.

Segons informa el consistori blanenc, els 3.400 vals de 10 euros, que inclouen un codi alfanumèric únic i irrepetible per impedir que es pugui duplicar o falsificar, s’ha imprès a la part baixa retallable de la Carta als Reis que es va lliurar als centres escolars abans de començar les vacances de Nadal. Aquestes cartes, que es poden omplir amb els desitjos que se’ls fa als Reis d’Orient, es poden enviar a través de la Bústia Reial instal·lada davant la façana principal de l’Ajuntament de Blanes.

La campanya “Regala Reis a Blanes” s’allargarà fins el dia 5 de gener.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics