Comencen les vacunacions al Geriàtric Palafolls

Foto: Geriàtric Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Geriàtric Palafolls

A dos quarts de 4 d’aquesta tarda s’han començat a administrar les primeres vacunes de la Covid-19 al geriàtric i centre de dia Palafolls. Primer han estat els residents, i seguidament el personal del centre, els qui han rebut la vacuna contra el coronavirus, de la qual se n’han administrat entorn a 80 dosis.

La vacunació ha estat gairebé una sorpresa, ja que fins aquest matí des del geriàtric encara no tenien confirmació sobre l’arribada de les dosis després dels retards de la campanya del Departament de Salut.

Finalment, aquest dilluns 4 de gener ha estat la data escollida per iniciar la vacunació al centre palafollenc, després que des del Geriàtric Palafolls es gestionessin les autoritzacions pertinents de les famílies ja abans de Nadal.

Davant dels retards que ha patit la campanya de vacunació en aquests primers dies, Salut ha anunciat un canvi dels protocols i ha decidit que es vacunarà tots els dies de la setmana, amb caps de setmana inclosos; ho fa amb l’objectiu de complir amb el termini de donar les 60 mil dosis que arriben cada dilluns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics