Renfe recupera el servei habitual de les línies R1 i RG1

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir dilluns, després de diverses obres a la xarxa ferroviària, Rodalies de Catalunya torna a oferir el recorregut i els horaris habituals de la línia R1, entre Molins de Rei i Maçanet-Massanes per Mataró, i la línia RG1, entre Mataró-Blanes i Figueres-Portbou per Girona; una represa que es va fer amb nous retards a primera hora del dia.

La recuperació del servei arriba després de diverses obres a la xarxa ferroviària, com ha estat la construcció del nou pont sobre el riu Tordera i que substitueix l’antiga infraestructura afectada pel temporal Gloria d’ara fa un any, actuacions relacionades amb el corredor del Mediterrani entre Sant Sadurní i Martorell o el pas soterrani de l’R1 per la Sagrera.

Renfe ha recordat que l’operadora de Rodalies ha obtingut el certificat Aenor per al transport de passatgers davant la Covid-19 i que, per tant, garanteixen els protocols adequats per fer front a l’expansió de la pandèmia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics