URGENT

Lilith: la nova vinyeta humorística impulsada per la revista RIP

Compartiu aquesta història

L’àmbit cultural palafollenc compta amb una nova iniciativa sorgida dels impulsors de la Revista Independent de Palafolls, el RIP, i que es farà pública aquest proper cap de setmana.

Es tracta de Lilith, una vinyeta amb una protagonista que li dona nom i que vol posar un toc d’humor sobre el que està passant aquests darrers mesos.

En aquest sentit, segons explica Lluís Hernández, impulsor de la iniciativa i membre del RIP, no es pretén dir ni descobrir res de nou, però sí donar la seva mirada i fer passar una bona estona reflexionant sobre el moment actual.

Hernández ha explicat que la nova vinyeta agafa el nom de la primera dona segons el relat bíblic, Lilith, que va ser menystinguda per Déu quan va negar-se a acceptar la superioritat d’Adam.

La vinyeta ara està a l’impremta, i els seus impulsors preveuen que de cara a aquest mateix cap de setmana ja se’n puguin repartir diversos exemplars pel poble.

La vinyeta, que tindrà un caràcter mensual, també es podrà veure a través de les xarxes socials d’Instagram (@lalilithdiu) i Facebook (La Lilith diu), així com d’una pàgina web que s’activarà a partir d’aquest mateix cap de setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics