Els comerços palafollencs podran consultar properament el calendari d’obertura del 2021

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls ha estat treballant aquestes darreres setmanes en l’elaboració definitiva del calendari d’obertura comercial d’aquest any 2021.

Es tracta d’una eina especialment útil pels comerciants, ja que els permet conèixer els horaris d’obertura i tancament dels negocis, quins són els dies festius de l’agenda o quan se celebren els períodes de rebaixes. D’aquesta manera, els establiments poden fer una planificació de l’any en base al que estableix el calendari.

Sílvia González, tècnica de l’àrea de Promoció Econòmica del consistori palafollenc, explica que degut a la situació actual, enguany la informació del calendari es manté subjecte a les mesures i a les restriccions que puguin aplicar-se. Per aquest motiu, González anima als establiments a consultar també el web de la Generalitat en què es mostra la guia pràctica dels horaris comercials.

La intenció de l’Ajuntament de Palafolls és que en les properes hores ja es pugui consultar aquest calendari al web municipal, on hi apareixerà de manera fàcilment accessible.

González ha puntualitzat també que, en el cas de les rebaixes, el que es mostra és una recomanació, ja que el període com a tal el marca el mateix comerciant.

Al llarg dels anys, l’àrea de Promoció Econòmica del consistori palafollenc ha anat treballant amb aquest calendari, que s’ha acabat consolidant com un recurs de referència pels comerciants a l’hora de fer la planificació anual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics