URGENT

Les factures de l’aigua arribaran a nom d’AGBAR

Compartiu aquesta història

Des d’aquest mes de gener, les factures del subministrament d’aigua que arribin a la ciutadania palafollenca canviaran la seva procedència. A partir d’ara, els documents aniran a nom de la Societat General d’Aigües de Barcelona, AGBAR.

Això es deu, segons informa el consistori palafollenc, al fet que el grup SUEZ, matriu de les empreses SOREA i AGBAR, ha decidit concentrar en una sola empresa la prestació de serveis relacionats amb el cicle integral de l’aigua a Catalunya.

En parla Jordi Villaret, regidor de Serveis de l’Ajuntament de Palafolls.

Els canvis en el nom des del qual arriba la factura no han d’espantar, segons explica Villaret, al consumidor, ja que només es tracta d’un canvi estructural intern de les empreses encarregades de la gestió del servei d’aigua.

D’altra banda, el regidor ha destacat que s’ha detectat també un canvi en el format de la factura, que ha generat inquietud entre alguns ciutadans, per la qual cosa s’ha contactat amb l’empresa per tal d’aclarir-ho. Tot i així, Villaret recorda que això no ha d’afectar als preus del servei ni als conceptes de la mateixa factura.

Amb els canvis actuals, AGBAR ha passat a ser responsable de totes les obligacions vinculades al contracte administratiu de gestió del servei públic d’aigua potable que a Palafolls, fins ara, estava signat amb SOREA.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics