Torna a pujar el nombre d’ingressats per Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segones les últimes dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el nombre de persones ingressades als hospitals de la nostra zona puja ara a 77. Són 10 persones més que les registrades dijous passat.

A l’Hospital Sant Jaume de Calella s’hi ha registrat 17 nous positius, 8 noves altes i 4 defuncions, mentre que al Comarcal de Blanes hi ha hagut 5 nous ingressos i 5 noves altes. D’altra banda, al sociosanitari de Calella s’hi han registrat 7 nous casos positius, dos d’ells traslladats de l’hospital calellenc, així com dues defuncions.

Per altra banda, sí que baixen els indicadors a la nostra zona. Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, en la darrera setmana el risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa en els 606 punts -143 menys que dijous-, i l’RT baixa de l’1 i ara és del 0,98, 21 centèsimes menys que fa quatre dies.

A Palafolls, des de l’inici de la pandèmia s’han registrat 369 casos positius de coronavirus, i en l’última setmana s’han diagnosticat 38 casos a través de proves PCR i tests d’antígens. Al nostre municipi l’índex de risc de brot se situa actualment als 1.068 punts, 175 menys que el dia anterior.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics