Cau prop d’un 21% el nombre de matriculacions de vehicles durant l’any passat 

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El 2020 va ser també un mal any pel sector de l’automòbil. Ho demostren les dades de matriculacions per exemple al nostre municipi, on han caigut un 20.7% respecte l’any anterior.

En tot el 2020 es van matricular al nostre poble 279 vehicles, una 70a menys que l’any abans. Destaquen els 0 vehicles matriculats el mes d’abril, en plena primera onada amb el confinament domiciliari i el tancament de l’activitat econòmica., mentre que al juliol es van registrar 42 matriculacions, el millor mes dels últims 3 anys pel que fa a la matriculacions de nous vehicles.

Si ens fixem, amb les adquisicions de vehicles veurem que els turismes són els que han patit un descens més destacable, amb una caiguda del 30%. A l’altra banda de la balança, les motocicletes que són els únics vehicles que han augmentat a Palafolls. Se n’han matriculat 87, 8 més que l’any anterior i molt per sobre dels ciclomotors, ja que en tot l’any passat se’n van matricular només 4.

A l’any passat es van matricular 9 camions i 9 camionetes a Palafolls.

Tot i això, i en comparació a la resta de poblacions veïnes, Palafolls és on menys ha caigut el nombre de noves matriculacions, ja que a Tordera ha caigut més d’un 31%, 29% a Pineda o un 23% a Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics