L’elecció de les meses i el canvi d’empresa en les factures de l’aigua centre el ple d’aquest vespre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir de les 19h i, encara a través de la plataforma ZOOM, el ple de l’Ajuntament es reunirà en sessió ordinària, la primera d’aquest any. L’ordre del dia inclou 5 punts, la majoria els habituals en els plens ordinaris, com l’aprovació d’actes anteriors, la informació de presidència i el de precs i preguntes. A banda d’aquests 3 punts s’inclou també donar compte d’una modificació pressupostària i donar coneixement de la successió del contractista en el servei d’abastament d’aigua. Tal i com ja hem informat la factura de l’aigua deixarà de venir a nom de Sorea i passarà a ser de la seva  matriu AGBAR.

De tota manera ja se sap que hi haurà un punt d’urgència en la sessió d’aquest vespre. Serà un punt dedicat al sorteig de les meses electorals pel suposats comicis del 14 de febrer. Avui s’escolliran les 108 persones que s’encarregaran de les meses de les eleccions. 

Mai abans s’havien designat tantes persones, ja que enguany s’han augmentat el nombre de meses electorals per evitar acumular molts votants en una mateixa mesa i estalviar-se possibles aglomeracions.

De tota manera encara no se sap quan seran definitivament les eleccions, ja que el TSJC ha de resoldre si anula el decret d’ajornament de les eleccions catalanes. Ara com ara, a l’espera d’aquesta decisió la data dels comicis es manté pel 14 de febrer i per això tots els ajuntaments han hagut de sortejar en les últimes hores els components de les meses.

El ple telemàtic es podrà seguir en directe per Ràdio Palafolls, tant a través de la FM com a través de les seves xarxes socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics