URGENT

Comencen les obres del vial que unirà Mas Reixach amb el polígon d’Inditex

Compartiu aquesta història

La setmana passada van començar els treballs de construcció d’un nou vial de doble sentit que ha d’unir el polígon industrial d’en Puigvert amb el polígon de Mas Reixach, a tocar de la N-II. 

La zona logística d’Inditex concentra gran quantitat de camions i desplaçaments que tenen, bàsicament, una única entrada i sortida a la N-II a  l’entrada de Tordera. 

Aquest nou vial, finançat en gran part de la pròpia multinacional gallega, facilitarà una millor connexió amb la nacional i diversificarà les possibilitats d’accés a la zona logística del gegant tèxtil i de la resta d’empreses situades en aquest sector.

Aquest nou vial, que es preveu que estigui enllestit a meitat d’any, tindrà uns 800m metres de llarg, i una amplada de 11m dels quals 7m correspondran a la calçada, amb dos carrils de circulació i dues voreres, una de 2.7m i l’altra per poc més d’un metre.

El nou vial està dissenyat per a que pugui absorvir el pas de fins a 800 camions diaris.  

En vermell el traçat del nou vial

El cost dels treballs s’estimen entorn als 1.2 M€ i tindran una allargada aproximada de 6 mesos.

Els veïns de Mas Reixach recelen d’aquest nou vial, ja que temem un augment considerable de camions a la rotonda d’accés a la urbanització amb el conseqüent augment del soroll i de la inseguretat en l’accés a la zona.

Igualment el consistori recorda que ara s’està fent els estudis sobre els nusos de sortida d’aquests sectors industrials que acabaran de determinar com es connecten els polígons amb la N-II

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics