Obertes les inscripcions per la primera xerrada del Servei Familiar d’Atenció Municipal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha recordat que es manté obert el formulari per inscriure’s a la primera de les propostes que oferirà fins ben entrat el mes de juny la nova escola de pares i mares municipal, un servei que s’ha activat amb la voluntat d’oferir eines i recursos per resoldre dubtes i donar suport a la tasca educativa que han de desenvolupar les famílies.

La xerrada inicial va fer-se el passat dilluns, i va servir per presentar el projecte i parlar sobre la necessitat d’acompanyament, l’empoderament del paper familiar en el creixement del fill o filla, la importància de la corresponsabilitat educativa i la formació personal.

Després d’aquesta primera sessió, la següent proposta es durà a terme el proper dilluns 1 de febrer, i tindrà com a punts clau la criança feliç, els dubtes inicials i les cures bàsiques, així com els canvis en l’estructura familiar.

Per poder participar en aquesta sessió, que com tota la resta començarà a les 18:30h, cal omplir aquest formulari, i posteriorment es rebrà una confirmació per part del consistori. L’ajuntament també ha informat que, en cas que les sessions es facin presencialment perquè les condicions ho permeten, també caldrà esperar a rebre la confirmació de la inscripció.

El Servei d’Atenció Familiar municipal – Escola de Pares i Mares consta de tres línies d’acció principals. Una són les xerrades que es duran a terme fins el mes de juny, obertes a tota la ciutadania, i també s’han organitzat tallers d’atenció de petit format i atencions personalitzades. El programa complet es pot consultar al web municipal.

Segons afirma el consistori, la proposta s’emmarca en la promoció de la iniciativa Educació 360 i el projecte Palafolls Vila Educadora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics