Continua a l’alça el nombre d’ingressats amb Covid-19 als hospitals i centres de la zona, superant el centenar

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons les últimes dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el nombre total de pacients amb Covid-19 ingressats als centres de la nostra zona és de 111 persones,18 més que el passat dilluns.

Actualment hi ha 41 persones a l’Hospital de Calella, 40 al sociosanitari de la mateixa localitat, 21 a l’Hospital de Blanes i 9 al sociosanitari de Lloret de Mar.

D’altra banda, actualment el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 43 persones.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en l’última setmana, se situa en els 541 punts -18 més que dilluns passat-, mentre que l’RT puja 6 centèsimes, fins al 0,93.

A Palafolls, la xifra de persones positives per Covid-19 registrades des de l’inici de la pandèmia és de 401, amb un índex de risc de 616 punts, segons les dades dels darrers dies.

Des de la CSMS es continua insistint en què cal no abaixar la guàrdia davant la pandèmia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques, com són l’ús de mascareta, un rentat de mans freqüent i distància de seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics