Enguany no hi haurà Rua de Carnestoltes a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El coronavirus impedirà que la rauxa i la festa del carnestoltes tornin a ser protagonistes aquest hivern als carrers del nostre municipi.

Segons l’Ajuntament de Palafolls, el motiu de la suspensió de la Rua de Carnestoltes 2021 són les restriccions imposades en matèria de seguretat i la prohibició de fer espectacles itinerants i de reunir grups de més de 6 persones. De fet, tal i com recorda el consistori, la resta de rues de la nostra zona també s’han suspès.

Ho explica Ricardo Morales, tècnic de l’Àrea de Cultura del consistori palafollenc.

La pandèmia no impedirà, però, que Palafolls pugui gaudir de la cultura amb totes les mesures de prevenció i seguretat. Així doncs, des de l’ajuntament s’està preparant una activitat, prevista pel dissabte 20 de febrer, que serveixi per suplir el buit del Carnestoltes.

Segons afirma Morales, serà una proposta compatible amb les restriccions per fer front a la Covid-19 i segura pels participants.

Tot i que de moment no se n’han donat més detalls, l’ajuntament palafollenc demana a la ciutadania que estigui atenta a les xarxes, ja que a principis de la setmana vinent s’anunciarà en què consistirà aquesta nova activitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics