Blanes vol promoure l’habitatge social i resoldre els talls elèctrics i les pujades del preu de la llum

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Ple telemàtic a Blanes, el passat dijous 28 de gener – Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes va debatre, al ple del passat dijous, diverses mocions. Una d’elles va ser la presentada amb el suport de tots els grups del plenari i el regidor no adscrit, i que, segons el consistori, posa les bases per resoldre dos dels principals fronts relacionats amb l’habitatge.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, el principal objectiu de la moció és promoure l’habitatge social perquè la gent més vulnerable tingui aquest dret garantit i no acabi optant per l’ocupació com a única solució.

L’altre front que es vol erradicar, segons el consistori, és l’ocupació delinqüencial. En aquest sentit, explica l’ens local, la proposta d’acord partia de la base presentada pel grup municipal de Ciutadans, treballada entre tots els grups polítics. Una de les aportacions fetes reclama que és “imprescindible” agilitzar els procediments judicials perquè els propietaris dels habitatges ocupats il·legalment puguin recuperar la seva propietat.

D’altra banda, també es vol negociar amb la SAREB i altres fons voltor la cessió d’habitatges buits de la seva propietat, amb l’objectiu d’ampliar el parc d’habitatges de lloguer social de Blanes.

El darrer ple al consistori blanenc va debatre i aprovar també una moció que vol acabar amb els talls de subministrament elèctric i que es regulin els increments del preu de la llum. En aquest cas, la proposta va tirar endavant amb els vots favorables de totes les forces polítiques, llevat de Ciutadans, que va votar-hi en contra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics