Rialles Blanes estrena programació aquest diumenge

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

L’entitat blanenca ha programat per aquest nou any 2021 un espectacle cada mes al Teatre de Blanes. Ho farà des d’aquest gener i fins el mes de maig.

La intenció de Rialles és oferir propostes mensuals per petits i grans, apostant per l’entreteniment de qualitat i fet per companyies professionals. Dels cinc espectacles programats n’hi ha dos que corresponen a dues funcions que s’havien de representar el passat 2020, però que la pandèmia va obligar a ajornar.

N’ha parlat, en declaracions a aquesta emissora, Jordi Conejero, un dels responsables de Rialles Blanes.

La decisió de distanciar-ho en el temps s’ha fet per complir amb les mesures anti-Covid i per intentar anar més enllà del final de temporada, que fins ara era el mes de març, i coincidir amb l’arribada del bon temps.

Demà, doncs, s’estrenarà la primera de les cinc obres previstes. Serà “Clàssic”, a càrrec de la companyia La Màgia de Fèlix Brunet.

Després de l’espectacle de demà diumenge, la programació seguirà el 28 de febrer amb l’obre “Hamelí”, de Xip Xap, una de les dues previstes aquesta tardor, i el 21 de març, amb l’obra de titelles i actors “Adéu, Peter Pan”.

A l’abril, el dia 11, Rialles Blanes oferirà la representació “Valentina Quàntica”, de la Companyia Anna Roca, i que també havia d’oferir-se ara fa uns mesos. La programació d’aquest semestre acabarà el dia 9 de maig amb l’obra “Hai, la Pescadora de Somnis”, a càrrec de la companyia Giramàgic.

Per assistir a qualsevol dels espectacles, que començaran a dos quarts de 6 de la tarda, es poden adquirir les entrades de forma anticipada al web www.teatredelacostabravasud.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics