Blanes inicia un procés participatiu per fer el nou reglament del Punt d’Informació Juvenil i la NAU4

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes ha impulsat els tràmits per aprovar un nou reglament que servirà per regular dos dels espais de referència pel jovent de la ciutat, com són el Punt d’Informació Juvenil del carrer Ample i la NAU4, l’Espai Jove.

Segons ha informat el consistori blanenc, el procés arrenca avui dilluns i s’allargarà durant tot el mes de febrer, fins el dia 28, i ho fa amb l’objectiu que hi participin el major nombre possible de joves entre 12 i 35 anys, els qui pertanyen a una entitat juvenil o formada per joves, així com els i les professionals que treballen amb aquest públic.

Segons l’Ajuntament de Blanes, l’objectiu que es vol aconseguir amb l’elaboració del nou reglament és, d’una banda, oferir un servei d’informació gratuït pels i les joves del municipi a través de la figura de l’Informador Juvenil. De l’altra, es vol garantir un horari d’obertura ampli i una oferta variada d’activitats a la NAU4 a l’entorn dels espais de trobada, tallers i activitats extraordinàries.

El consistori considera que l’actual normativa, que data de l’any 2012, ha quedat obsoleta ja que, entre d’altres, no regula cap tipus de Servei d’Informació Juvenil ni cap programació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics