URGENT

Blanes reprèn la campanya per promoure el reciclatge als barris de Sa Massaneda i S’Auguer

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes, a través del Servei de Neteja i Residus del Departament de Medi Ambient, reprèn aquest mes de febrer la campanya “El nostre barri recicla”, una iniciativa que va començar ara fa un any i que la pandèmia i el conseqüent confinament van obligar a aturar.

Ara, durant tot el mes, durant dos dies de la setmana i de 10 del matí a dos quarts de 2 del migdia, s’instal·larà un punt informatiu a cada barri, on cada setmana es demanarà als veïns que duguin una bossa de residus amb el tipus de material que s’indica.

Segons el consistori blanenc, l’objectiu de la campanya és que els veïns i veïnes dels dos barris prenguin consciència de la necessitat de reciclar adequadament. Fer-ho tindrà premi, i tothom que visqui als barris de Sa Massaneda i S’Auguer i que participi en la campanya rebrà un obsequi a canvi de dur la bossa al punt informatiu amb el material que toqui aquella setmana.

Durant els darrers dies, el personal del Servei de Neteja i Residus de l’Ajuntament de Blanes ha estat repartint tríptics per informar als residents de Sa Massaneda i S’Auguer d’aquesta campanya, i també s’han enganxat cartells als espais on s’allotjarà el punt d’Informació -La Placeta de Sa Massaneda i la Plaça Catalunya del barri de S’Auguer.

La campanya “El nostre barri recicla” l’està duent a terme el Servei de Neteja i Residus de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de la Generalitat de Catalunya, i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte “Treball als Barris”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics